wadlopen bedrijfsuitje eten uit de zee rondrit waddenproducten Belgische trekpaarden bijenstal vriendenuitje waddeninfocentrum zwerftocht imkerij Zoutkamperlaag tocht met boerenwagen wadpieren en andere dieren dagbesteding in de natuur home

Route naar Paesens-Moddergat


Grotere kaart weergeven

Stichting Oan 'e dyk
Achterwei 1
9136 PX Paesens
Tel.: 06-46633989
E-mail: info@oanedyk.nl
Tel.: 06 46633989

Openbaar vervoer vanuit Groningen en Leeuwarden:
Er is een goede busverbinding tussen Leeuwarden en Dokkum. Vanaf het busstation Dokkum gaat lijn 52 een keer per uur naar Paesens. U moet bij de eerste halte in Paesens uitstappen en via de kortste weg lopen naar de dijk (2 minuten). Voor de dijk aan de rechterkant is het gebouw. Mensen uit de richting Groningen kunnen de bus nemen naar de veerboot naar Schiermonnikoog. Daar kunnen we ze ophalen.

Met de auto uit de richting Leeuwarden:
Eerst volgt u de borden naar Dokkum en vanaf Dokkum gaat u richting Lauwersoog. Na ongeveer 12 km neemt u de afslag Paesens-Moddergat naar links. In Paesens aangekomen maakt de weg een bocht naar links. Daarna neemt u direkt de eerste weg naar rechts. Voor de dijk aan de rechterkant is het gebouw.

Met de auto uit de richting Groningen:
Eerst volgt u de borden naar Zuidhorn, Grijpskerk en Kollum en vanaf Kollum gaat u richting Lauwersoog. Na ongeveer 14 km komt u aan bij Anjum bij de weg van Dokkum naar Lauwersoog (N361). Steek hier de weg over richting Paesens-Moddergat. In Paesens aangekomen maakt de weg een bocht naar links. Daarna neemt u direkt de eerste weg naar rechts. Voor de dijk aan de rechterkant is het gebouw.

Met de auto uit de richting Drachten:
Eerst neemt u de A7 richting Groningen. U neem de afslag Friesche Palen en volgt de richting Kollum-Buitenpost en vanaf Kollum volgt u de richting Lauwersoog. Na ongeveer 14 km komt u aan bij Anjum bij de weg van Dokkum naar Lauwersoog (N361). Steek hier de weg over richting Paesens-Moddergat. In Paesens aangekomen maakt de weg een bocht naar links. Daarna neemt u direkt de eerste weg naar rechts. Voor de dijk aan de rechterkant is het gebouw


ContactHOME